Pályázat

VEKOP-1.2.6-20 – Konti Bt.

• a kedvezményezett neve: KONTI Fuvarozó és Szolgáltató Bt.
• a projekt címe: Géppark bővítése a KONTI Bt.-nél
• a szerződött támogatás összege: 21 055 162 Ft
• a támogatás mértéke: 70%
• a projekt tervezett befejezési dátuma: 2020. 12. 21.
• projekt azonosító száma: VEKOP-1.2.6-20-2020-01259

A projekt tartalmának bemutatása

A KONTI Fuvarozó és Szolgáltató Bt. 2005-ben alapította két magánszemély családi vállalkozásként. Eleinte konténeres sitt szállítással foglalkozott, majd később a tevékenység kibővült homlokzatok renoválásával, illetve bontási, építési munkálatokkal. Főbb tevékenységi körünkbe tartozik továbbá teljes körű parkok tervezése– kivitelezéssel, illetve útfelületek, garázsok fertőtlenítő takarítása magasnyomású tisztítóberendezéssel.

Cégünk a főtevékenységéhez (3811’08 TEÁOR alatti Nem veszélyes hulladék gyűjtése) valamint a 4311’08 TEÁOR számú „Bontás” megnevezésű tevékenységéhez kapcsolódó eszközállományt kívánja bővíteni, mellyel a cég által elvégzendő potenciális munkák körét is bővíti. Továbbá a beszerezni kívánt eszközökkel több feladatot tudnánk saját teljesítésben ellátni, a jelenlegi állapothoz képest kevesebb alvállalkozó igénybevételére lesz szükség.

A beszerzendő eszközök segítségével egyes munkafolyamatok időráfordításai csökkenni fognak, valamint hatékonyabb, gyorsabb munkát eredményeznek.

A Bobcat S450 T5 típusú kompakt rakodógép elengedhetetlen a cég tevékenységeihez, így beszerzése is fontos, mivel a megrendelések száma folyamatosan emelkedik, így bővíteni szükséges a gépparkot. A gépek számának bővítésével a munkák kevesebb idő alatt teljesíthetőek, így ki lehet elégíteni a megnövekedett megrendelések számát a jövőben.

A beszerezni kívánt másik gép, a Bobcat E35 minikotró, amely beszerzésével megszűnik a jelenlegi bérleti díjjal és az időveszteséggel járó negatív hatások. A gép beszerzésével a megbízások köre is bővül.

A projekt eredményeképpen a munkavállalói létszámának minél nagyobb arányú megtartására és bővítésére törekszik vállalkozásunk, valamint a termelékenységének növelése is cél. Ezekhez a célokhoz nagymértékben hozzájárulnak a pályázat keretében beszerzendő eszközök, mivel a termelékenységgel a megbízások köre növekedni tud, az új eszközökkel időtakarékos, mégis precízebb munkát tudunk majd végezni. Továbbá az új igényekből is többet tudnak ezáltal kielégíteni. Vállalkozásunk a folyamatos foglalkoztatotti létszám növelés útjára állt, mivel minél több igényt szükséges kielégítenünk a piacon, amely munkák elvégzéséhez szükség van szakértő és megbízható munkavállalókra.

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, vagy kérjen ajánlatot!

Cím:
1222 Budapest,
Őszapó u. 4.

Telephely:
1211 Csepel,
Központi út 17/B